Laden Evenementen

« Alle Evenementen

KUBUS toernooi 2019

08 juni van 09:00 - 16 juni van 18:00

De inschrijving voor het Kubustoernooi 2019 is geopend! Meld je aan voor het leukste, sportiefste, gezelligste en grootste toernooi van Midden Limburg. Aanmelden kan tot en met 26 mei 2019 via deze link: mijnknltb.toernooi.nl

Ook dit jaar willen wij het volledige voorweekend (8 én 9 juni) gebruiken om de eerste poulewedstrijden te spelen. Dat heeft twee belangrijke voordelen: er kunnen meer mensen aan ons toernooi meedoen en er hoeven doordeweeks minder wedstrijden om 22:00 uur te starten!
Spelen in het voorweekend is niet verplicht; er geldt dus geen maximum aan het aantal verhinderingen in dit weekend. Verhinderingen in het voorweekend tellen ook niet mee voor het bereiken van het maximum aantal verhinderingen in de toernooiweek.

Net als vorig jaar, wordt in de poulefase en kwartfinale een wedstrijdtiebreak gespeeld. Daarmee sluiten we aan bij de nieuwe regels voor het dubbelspel die de KNLTB vorig jaar in alle competities heeft ingevoerd. In de (halve) finales wordt een volledige derde set gespeeld.

Ons “Kubusconcept” blijft onveranderd. Ook dit jaar staan wij garant voor een hoop leuke wedstrijden en een flinke portie gezelligheid.

Tot ziens op ons tennispark,
namens de Kubuscommissie,
Midas Rubberg

 

Gegevens

Begin:
08 juni van 09:00
Einde:
16 juni van 18:00
Website:
https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=629199F5-2A89-487E-A7F9-69EBDD82ACC6

Locatie

Sportpark T.C. Helios
Heideweg 1
Heel,

Organisator

Wedstrijdcommissie

Kijk hier voor de foto’s van alle afgelopen activiteiten of kijk op