FAQ’s

 1. Hoe word ik lid?
 2. Hoe krijg ik toegang tot het park?
  • Alleen leden van T.C. Helios hebben toegang tot het park. Klik hier om lid te worden.
 3. Hoe kan ik tennisles volgen?
  • De tennislessen op het park worden verzorgd door Tennis management Limburg (TML). Klik hier voor meer informatie over de trainingen.
 4. Ik heb me afgemeld voor de tenislessen, dus toch ook voor de vereniging?
  • Nee! Een afmelding voor de trainingen (bij TML) is geen afmelding bij de vereniging (T.C. Helios)! Er zijn ook leden die geen tennisles volgen, dus dit is een onjuiste aanname. Je automatische incasso voor de vereniging loopt dus door totdat we een afmelding ontvangen via het secretariaat. Je dient je vóór 1 januari van het nieuwe jaar af te melden.
 5. Wat is de contributie? 
  • De contributie voor het lopende jaar vind je hier.
 6. Wat zijn de vrijwilligerstaken?
  • T.C. Helios is geheel afhankelijk van vrijwilligers en we waarderen het als je je wilt opgeven voor vrijwilligerstaken. Vele handen maken licht werk! Lees hier meer over de vrijwilligerstaken, maar ook over het baanreglement en andere algemene informatie over onze vereniging.
 7. Ik ben geblesseerd, kan ik mijn contributie terug krijgen? 
  • Er vindt in een lopend seizoen geen restitutie plaats van contributie, ongeacht de (medische) reden. Het bestuur hanteert een coulance (kosteloze afmelding) tot de jaarlijkse ALV (=moment vaststelling begroting). Tot 2 weken voor het incassomoment (ongeveer 1 maart) kosten afmeldingen slechts €25 (= administratie/kosten KNLTB). Bij afmeldingen na 1 maart zijn we genoodzaakt het volledige contributiebedrag te incasseren aangezien alle begrotingen voor activiteiten dan bepaald zijn en de incassobestanden klaar staan.