Tennisles

Tennisles voor leden
Alle trainingen voor junioren en senioren van T.C. Helios worden verzorgd door Tennis Management Limburg (TML). TML is werkzaam als detacheerder en verzorgt de trainingen bij meerdere verenigingen in Midden-Limburg. 

De trainers voor T.C. Helios zijn Bianca Burhenne (manager TML) en Ellis Franssen.

LET OP: Je kunt wel lid zijn zonder tennisles te volgen, maar je kunt geen tennisles volgen als je geen lid bent van T.C. Helios. Aanmeldingen voor trainingen kunnen pas verwerkt worden na een bevestiging van het verenigingslidmaatschap door het secretariaat van T.C. Helios. Administratieve- en financiële afhandeling van de lessen loopt direct via TML.

Trainingen op het park
We trainen vanaf maart/april in het zomerseizoen en september/oktober in het winterseizoen. Alle lessen worden op het park gegeven (outdoor, kunstgras). Leden ontvangen via de club voor start van het seizoen per mail een link om zich op te geven voor de lessen bij TML. Gedurende het seizoen is instromen bij de tennislessen ook mogelijk, daar waar er ruimte is en het niveau past. Je dient dan rechtstreeks contact op te nemen met TML.

Tennisles voor kleuters
Speciaal voor kleuters (groep 1 en 2) bieden we Tenniskids Blauw aan. Dit zijn kortere lesblokken en deze lessen worden ook op ons tennispark verzorgd. Voor het laatste nieuws voor tenniskids Blauw klik hier

Meer informatie?
Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de trainingen en kosten.

Vragen over trainingen? 
Voor vragen over trainingen en beschikbare trainingsuren kun je rechtstreeks bij TML terecht via: tc.helios.trainingen@gmail.com