Aanmelden Najaarscompetitie 2018 | JEUGD rood-oranje-groen-geel

We nodigen alle jeugdleden hierbij van harte uit om zich aan te melden voor de najaarscompetitie jeugd t/m 17 jaar, voor alle speelsterktes (rood-oranje-groen-geel).

Aanmelden voor 15 juni
De aanmelding is heel makkelijk; we hebben alleen je naam en geboortedatum nodig. De wedstrijdcommissie zal de verschillende teams aan de hand van leeftijd, het niveau e/o de huidige teamsamenstelling indelen in samenspraak met de trainers van TML.

Kinderen die het nieuw of spannend vinden maar het wel een keer willen proberen kunnen zich altijd aanmelden als reservespeler. Het is leerzaam en vooral ook erg leuk om een keer mee te doen of in te vallen. Geef het aan ons door als je liever niet altijd of zo vaak mogelijk wilt spelen.

Dus: mail je naam + geboortedatum uiterlijk 15 juni naar helios.jeugdcomp@gmail.com o.v.v. ‘aanmelding najaarscompetitie 2018‘.

Jeugdcompetitie op zondagen
De competities van de WorldTour, groene competitie en KNLTB Najaarscompetitie t/m 17 jaar worden gespeeld op zondagen, in de periode van september-november. Zie speeldata per type competitie onderaan deze mail. Vóór de start van de competitie zullen alle deelnemers/ouders uitgenodigd worden voor een informatie-sessie om eventuele nieuwe spelregels en de begeleidende taken (rijden, kantine) toe te lichten en de benodigde materialen uit te reiken (infomap, formulieren, ballen).
Kijk voor meer algemene informatie over de competitie op de sites van de KNLTB (Tenniskids en KNLTB.nl).

Mochten er onduidelijkheden zijn of heb je vragen over de aankomende najaarscompetitie, aarzel dan niet om contact op te nemen met de wedstrijdcommissie of eventueel met de trainers van TML. We hopen op veel aanmeldingen!

Met vriendelijke groet namens de wedstrijdcommissie, TML en bestuur,
Nicole Goessens
Bianca Burhenne
Joeri Verlinden