Aanmelden Najaarscompetitie 2018 | Senioren

We nodigen de seniorleden van harte uit om zich in te schrijven voor de Najaarscompetitie van het seizoen 2018. Bijgaand de benodigde informatie als het reglement én het inschrijfformulier.

De procedure bij een te groot aantal inschrijvingen is veranderd: Vanaf de Najaarscompetitie 2018 worden de inschrijvingen niet langer meer op basis van tijdstip bepaald, maar op basis van loting. Omdat bij de Najaarscompetitie teams elk jaar opnieuw worden ingeschreven, heeft een team dat vorig jaar gepromoveerd of gedegradeerd is in de Najaarscompetitie geen ploegrecht. Dit betekent dus dat er geen teams zijn die zeker zijn van een plek in de Najaarscompetitie en dus ook geen teams die niet hoeven deel te nemen aan de loting. Indien er een loting nodig is, zal deze plaatsvinden in de kantine van T.C. Helios met alle desbetreffende aanvoerders.  

Voor de Najaarscompetitie 2018 zal het concept ‘Verkort Spelen’ weer van toepassing zijn. Onder ‘Verkort Spelen’ zal de derde set vervangen worden door een super-tiebreak voor alle dubbelspelpartijen. Kijk hier naar de KNLTB info over dit najaar en het KNLTB competitiereglement.

Mocht je willen deelnemen met een team aan een van de vormen van competitie in het najaar van 2018 dan dient het volledig ingevulde inschrijfformulier uiterlijk 15 Juni 2018 binnen te zijn, bij voorkeur digitaal via joeriverlinden@live.nl en anders in de brievenbus op Daalzicht 40, 6097 EM in Heel.

Mochten jullie na het lezen van de informatie alsnog vragen hebben dan kunnen jullie altijd terecht bij onderstaande.

Namens de wedstrijdcommissie, Joeri Verlinden