Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Winterspelen (ntb)

23 januari van 19:00 - 28 februari van 23:00

Nieuwe naam, zelfde principe
De wintercompetitie met TC Beegden en TV Wessem en TC Helios was een groot succes afgelopen jaar. We hebben gezellige vrijdagavonden gehad met erg leuke wedstrijden op de parken van Wessem en Heel. Om deze onderlinge partijtjes niet te verwarren met een officiële KNLTB competitie noemen we het vanaf nu De Winterspelen. Nieuwe naam, maar zelfde principe: een sportieve vrijdagavond samen met spelers van deze 3 clubs!

Actuele coronamaatregelen altijd uitgangspunt
Door corona wordt de opzet dit jaar iets aangepast. We hopen ondanks alles weer een aantal sportieve vrijdagavonden te kunnen organiseren van 20 november t/m 19 maart 2021.
De bedoeling is dat er per persoon één partijtje gespeeld wordt per avond. Maar dan wel 1,5 uur lang. Er zijn dan 2 speelrondes per avond mogelijk. Uitgangspunt is om te allen tijde te voldoen aan de geldende coronamaatregelen. Op dit moment zou een dergelijke avond niet door kunnen gaan. We hopen tegen die tijd wel weer met verschillende clubs onderling te mogen tennissen. Als het echter eind november nog niet mag, dan stellen we het uit of blazen het helemaal af. We hopen op het beste!

Geef je alvast op, graag uiterlijk 22 november a.s., dan kunnen we een indeling gaan maken.
Klik hier voor de volledige uitnodiging van de organisatie of ga direct naar het formulier om je aan te melden.

Hopelijk tot eind november!
Namens de organisatie, Renée van den Kroonenberg

Gegevens

Begin:
23 januari van 19:00
Einde:
28 februari van 23:00
Evenement Categorie:

Organisator

Activiteitencommissie

Kijk hier voor de foto’s van alle afgelopen activiteiten of kijk op