Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterspelen 2021-2022

04 februari van 19:00 - 18 maart van 23:00

Beste leden van TC Beegden, TC Helios en TV Wessem,


Ook dit jaar willen we weer een wintercompetitie ‘De Winterspelen’ organiseren. Helaas is dit het afgelopen jaar niet door kunnen gaan vanwege de Corona. We zullen natuurlijk de Corona regels in acht blijven nemen (coronatoegangsbewijs: vaccinatiebewijs dan wel coronatest). Hieronder volgt een korte uitleg en indien je hier ook graag aan deel zou willen nemen, dan willen we je vragen om je via de volgende link aan te melden (graag zsm, uiterlijk 3 november): https://forms.gle/K83NNXiYhfuzUKhFA

Opzet wintercompetitie
De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond. Er wordt gespeeld in de categorieën gemengd dubbel (GD), heren dubbel (HD) en dames dubbel (DD). Je kunt een voorkeur aangeven voor de categorieën 5/6 (sterkste), 6/7, 7/8 of 8/9. Iedereen geeft zich individueel op en de organisatie bepaalt op welke avonden je met/tegen wie je moet tennissen (de opzet is dat je met zoveel mogelijk verschillende partners tegen zoveel mogelijk verschillende tegenstanders speelt, voor zover het aantal aanmeldingen voor elk niveau dit mogelijk maakt).

Waar
De wedstrijden worden gespeeld bij de parken die all-weather banen hebben (Heel en Wessem). Als de weersomstandigheden het toelaten zullen er ook wedstrijden in Beegden worden ingepland.

Wanneer
De wedstrijden worden ingepland op een vrijdagavond vanaf 19.00 uur. Op een avond word je voor twee speelrondes ingedeeld. Je speelt gemiddeld twee avonden per maand. Ook is het mogelijk om aan te geven dat je maar één keer in de maand wilt spelen. Bij inschrijving kunnen reeds bekende verhinderingen doorgeven worden, zodat hier alvast rekening mee gehouden kan worden. De speeldata zijn:

– 4 februari 2022
– 11 februari 2022
– 18 februari 2022
– 25 februari 2022 (vrijdag voor carnaval)
– 4 maart 2022
– 11 maart 2022
– 18 maart 2022
Bij slecht weer vervallen de betreffende wedstrijden. Indien spelers gedurende de periode een ingeplande avond niet kunnen, kunnen ze zelf ruilen met een andere deelnemer, dan wel iemand anders van de club (met bij voorkeur een vergelijkend niveau).

Inschrijfgeld
De eigen bijdrage bedraagt € 15,00 per persoon voor deelname aan de wintercompetitie.

Afsluitingsavond
Het lijkt ons leuk om de wintercompetitie af te sluiten met een feestavond bij één van de parken en wel op vrijdagavond 25 maart 2022.

Geen drempel!
Deze wintercompetitie is bedoeld voor alle leden vanaf 16 jaar. Het plezier staat voorop en de wedstrijden worden op niveau ingedeeld, dus iedereen kan mee doen!

Bij vragen kunnen jullie contact opnemen met de contactpersoon van jullie vereniging.

Groeten,
Erik Zinken (TC Beegden)
Renée van den Kroonenberg (TC Helios)
Marijke van de Kruijs en Hans Aalders (TV Wessem)

 

 

Gegevens

Begin:
04 februari van 19:00
Einde:
18 maart van 23:00
Evenement Categorie:

Kijk hier voor de foto’s van alle afgelopen activiteiten of kijk op