Baan conditie/baan reserveren

De banen van T.C. Helios zijn in principe het gehele jaar bespeelbaar. De banen mogen uitsluitend worden bespeeld door leden met een geldig club- én bondslidmaatschap van de KNLTB. Je dient een baan altijd vooraf te reserveren

Banen reserveren via ClubApp
De tennis- en padelbanen kunnen op afstand, via de KNLTB ClubApp, gereserveerd worden. Dit kan vanaf 1 week tot 5 minuten van te voren.
Heb je de app nog niet op je telefoon, lees hier dan hoe je de app download en gebruikt of kijk op de website van de KNLTB voor antwoorden op de meest gestelde vragen over de app.
Op dinsdag t/m vrijdag zijn 2 banen veelal bezet i.v.m. tennislessen. Toernooien en competitie hebben altijd voorrang!

Baanverbod bij plassen en opdooi
Bij aanhoudende regen of bij plasvorming is het niet toegestaan op de banen te spelen. Er moet gewacht worden tot de verzadigde plekken weg zijn. Bij vorst en/of sneeuw kunnen de banen worden gesloten om gevaarlijke situaties te voorkomen. Als er vorst in de grond zit en/of bij opdooi is het ook verboden om de banen te betreden. Door de zachte ondergrond ontstaat er dan onherstelbare schade. De banen mogen bij sneeuw niet betreden worden. Hierdoor kan de toplaag beschadigen. Maar ook de belijning is dan uiteraard niet zichtbaar.

Bij twijfel altijd contact opnemen met de voorzitter onderhoudscommissie. Indien de banen echt niet bespeelbaar zijn zal dit ook op het hek e/o via de website (homepage en nieuws) e/o via mail of social media (Facebook/Instagram T.C. Helios) kenbaar worden gemaakt.