Baan reserveren VERPLICHT in Corona-tijd

Beste leden,

Tennissen kan voorlopig alleen op afspraak. Je hebt les óf hebt een baan gereserveerd. Reserveren gaat heel eenvoudig via de KNLTB app. Heb je de app nog niet op je telefoon, lees hier dan hoe je de app download en gebruikt of kijk op de website van de KNLTB voor antwoorden op de meest gestelde vragen over de app.

Afhangen op afstand
Je moet je bezoek aan het tennispark dus plannen, ook overdag! Je reserveert je baan via de app, maar je hoeft dit, in tegenstelling tot normaal, NIET te bevestigen met je pasje bij het afhangbord in de hal. We gaan er van uit dat je bij een reservering ook komt!

  • Banen zijn op afstand te reserveren, maximaal 7 dagen van te voren, maximaal 1 boeking op 1 dag, maximaal 3 per week
  • Een baan kun je tot 10 minuten van te voren op dezelfde dag reserveren. Mocht je toch niet kunnen, cancel dan altijd je reservering! Dit kan tot een half uur van te voren. 
Let op: Jeugdleden mogen alleen vrij tennissen als er een ouder als toezichthouder mee komt. 
Let op: Baan 1 en 2 en baan 5 zijn in principe de banen om vrij te tennissen. Baan 3 en 4 zijn vanaf 12 mei de standaard trainingsbanen (en soms ook baan 5). Trainingen gaan altijd voor op vrij tennissen.

We hopen dat leden zich realiseren dat je niet 2 boekingen op 1 dag kunt inplannen of elke dag van de week een baan kunt claimen als daardoor anderen niet meer kunnen spelen. Het bestuur zal regelmatig op het park aanwezig zijn en kan in het systeem aanpassingen doen indien noodzakelijk of gewenst.

Hulp bij het reserveren
We gaan er vanuit dat ouders de jeugdleden helpen bij het inplannen/reserveren van een baan (dus ook de KNLTB app installeren op mobiele telefoon).
We kunnen uiteraard helpen om reserveringen in het systeem te zetten als het niet zelf lukt, maar kunnen ze ook uit het systeem verwijderen als er fout gepland wordt.
Neem gerust contact op met Monique of Stefan als je hulp nodig hebt (nadat je het eerst zelf probeert uiteraard :-)).