Commissies

T.C. Helios is geheel afhankelijk van vrijwilligers. Vele handen maken licht werk! De meeste seniorleden vervullen een vrijwilligerstaak door achter de bar te staan of te helpen met schoonmaken. De contributie van de vereniging is hier op afgestemd.

Het is ook mogelijk (en zeer gewenst!) om je gedurende een langere tijd actief in te zetten voor de vereniging, namelijk in een commissie. Er zijn momenteel 5 actieve commissies:

  1. Kantinecommissie: zorgt voor de barbezetting en ondersteuning (vaak met fantastische hapjes!) tijdens alle activiteiten en toernooien.
  2. Wedstrijdcommissie: Coördineert de KNLTB competitie voor jeugd en senioren en organiseert de meer prestatieve activiteiten als Kubus (Kids)toernooi en de Clubkampioenschappen.
  3. Activiteitencommissie: organiseert alle recreatieve activiteiten voor jeugd en senioren. Zoals het Pannenkoekentoernooi, HeliTos, Helios Open en het slottoernooi. Coördineert ook samen met het WhoZnext team leuke activiteiten voor de jeugd als Zeskamp en discoschaatsen.
  4. Onderhoudscommissie: zorgt ervoor dat ons park er altijd verzorgd bij ligt en coördineert de contacten met de gemeente over het groot onderhoud.
  5. Sponsorcommissie: verbind onze vereniging met het lokale bedrijfsleven. Onderhoudt het contact met (nieuwe) sponsoren & organiseert passende sponsoractiviteiten. Regelt samen met de onderhoudscommissie dat onze sponsoren zoveel mogelijk zichtbaar zijn op het park.

Mocht je interesse hebben om mee te helpen in een commissie of om op een andere manier bij te dragen aan de vereniging, meld je dan bij de voorzitter van de betreffende commissie. Je inzet wordt enorm op prijs gesteld, we kunnen altijd hulp gebruiken!