T.P.C. Helios is geheel afhankelijk van vrijwilligers. Vele handen maken licht werk! De meeste seniorleden vervullen een vrijwilligerstaak door achter de bar te staan of te helpen met schoonmaken. De contributie van de vereniging is hier op afgestemd. 

Kijk hier voor de actuele vacatures in alle commissies

Het is ook mogelijk (en zeer gewenst!) om je gedurende een langere tijd actief in te zetten voor de vereniging, namelijk in een commissie. Er zijn momenteel 6 actieve commissies:

  1. Kantinecommissie: zorgt voor de barbezetting en ondersteuning (vaak met fantastische hapjes!) tijdens alle activiteiten en toernooien.
  2. Wedstrijdcommissie: coördineert de KNLTB tenniscompetitie voor jeugd en senioren en organiseert de meer prestatieve activiteiten.
  3. Padelcommissie: organiseert en coördineert het prestatieve padelaanbod voor T.P.C. Helios.
  4. Activiteitencommissie: organiseert alle recreatieve activiteiten voor jeugd en senioren. Zoals het Pannenkoekentoernooi, Helios Open en het slottoernooi. Coördineert ook samen met het WhatzNext team leuke activiteiten voor de jeugd zoals het Tenniskamp en schaatsen of bowlen.
  5. Onderhoudscommissie: zorgt ervoor dat ons park er altijd verzorgd bij ligt en coördineert de contacten met de gemeente over het groot onderhoud.
  6. Sponsorcommissie: verbindt onze vereniging met het lokale bedrijfsleven. Onderhoudt het contact met (nieuwe) sponsoren & organiseert passende sponsoractiviteiten. Regelt samen met de onderhoudscommissie dat onze sponsoren zoveel mogelijk zichtbaar zijn op het park.

Heb je interesse om mee te helpen in een commissie, meld je dan bij de voorzitter van de betreffende commissie. We kunnen altijd hulp gebruiken! 

Declaratieformulier commissieleden
Heb je kosten gemaakt voor je commissie? Dan kun je de kosten declareren door het declaratieformulier in te vullen. Laat het door je commissievoorzitter tekenen en stuur het in naar de penningmeester.