Vanaf 6 september: start van de competitie 2020!

LET OP: aangescherpte COVID-19 maatregelen
Als het weer het toelaat kunnen de competitiewedstrijden doorgaan. Thuisspelende teams ontvangen de tegenstanders 10 minuten voor aanvang van de speeldag en kunnen na de ploeguitwisseling direct de baan op. De partijen in een wedstrijd worden zoveel mogelijk direct na elkaar gespeeld (pauze max. 15 minuten) om wachttijd te voorkomen. 

  1. Tijdens de competitie 2020 is de bar/keuken/clubhuis dicht, douche en toilet zijn uiteraard open. We adviseren je voor je eigen eten en drinken te zorgen.  Na afloop van de laatste wedstrijd verlaat iedereen zo snel mogelijk het park.
  2. Toeschouwers zijn helaas niet toegestaan, ook niet bij de jeugdteams. Uiteraard mogen de begeleidende ouders wel aanwezig zijn bij thuiswedstrijden. Voor jeugdteams t/m 17 jaar geldt dat jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden onderdeel uit maken van het begeleidende team en de wedstrijden mogen kijken. 
  3. Het advies van de KNLTB is om competitiewedstrijden in zo min mogelijk speelrondes te laten spelen, zodat de wachttijd beperkt blijft. Bij avondcompetities kan er dan ook op twee banen twee uur achter elkaar worden gespeeld. Starttijden van wedstrijden kunnen vanaf deze week dus veranderd zijn, check dat steeds via mijnknltb.toernooi.nl en zorg dat je de definitieve teamopstelling op tijd online vastlegt.
  4. Voor T.C. Helios hebben we besloten de avondcompetitie in 2 blokken in te delen van 2 uur met maximaal 15 minuten pauze voor een evt. sanitaire stop. Dit betekent voor bijv. vrijdagavond dat de 4 partijen in 2 rondes van 1 uur gespeeld worden; óf door 2 teams tussen 19.00-21.15 uur óf door 2 teams tussen 21.15-23.30 uur.  Het 5e team blijft de 4 wedstrijden volgtijdelijk spelen op 1 baan. Dus let op: de teams die oorspronkelijk om 20.00 zouden beginnen worden vanaf a.s. weekend vanaf 21.15 uur gespeeld. Voor donderdag- en vrijdagavond geldt nog steeds spelen op tijd. Bekijk de puntentelling en regels goed van te voren🧐🎾⏱
  5. Tijdens de competitie zal er in principe altijd een VCL dan wel bestuurslid aanwezig zijn als coronaverantwoordelijke. 

>>> Bekijk hier het laatste KNLTB nieuws over de aangescherpte maatregelen per 29 september 2020

Voorkom teleurstellingen als je ‘vrij’ wilt komen tennissen en bekijk in deze pdf wanneer alle teams thuis of uit spelen. Competitie heeft altijd voorrang op de banen in deze periode!

We wensen alle teams heel veel plezier & succes en we hopen op veel kampioenen voor T.C. Helios!

Voor uitslagen en standen in de competitie kun je tijdens de competitie ook het beste kijken op mijnKNLTB.toernooi.nl (klik dan eerst even op de juiste competitie).