Competitie

Najaarscompetitie 2018
Jeugdleden dienen zich aan te melden voor 15 juni via het mailadres van de jeugd-wedstrijdcommissie en hebben via mail deze uitnodiging ontvangen. 

Seniorleden dienen zich ook vóór 15 juni aan te melden met een volledig ingevuld aanmeldformulier per mail naar de voorzitter van de wedstrijdcommissie (Joeri Verlinden). Klik hier voor het geldende T.C. Helios competitiereglement.

De procedure bij een te groot aantal inschrijvingen is veranderd: Vanaf de Najaarscompetitie 2018 worden de inschrijvingen niet langer meer op basis van tijdstip bepaald, maar op basis van loting. Omdat bij de Najaarscompetitie teams elk jaar opnieuw worden ingeschreven, heeft een team dat vorig jaar gepromoveerd of gedegradeerd is in de Najaarscompetitie geen ploegrecht. Dit betekent dus dat er geen teams zijn die zeker zijn van een plek in de Najaarscompetitie en dus ook geen teams die niet hoeven deel te nemen aan de loting. Indien er een loting nodig is, zal deze plaatsvinden in de kantine van T.C. Helios met alle desbetreffende aanvoerders.  

Voor de Najaarscompetitie 2018 zal het concept ‘Verkort Spelen’ weer van toepassing zijn. Onder ‘Verkort Spelen’ zal de derde set vervangen worden door een super-tiebreak voor alle dubbelspelpartijen. Kijk ook voor meer info over de najaarscompetitie op de site van de KNLTB.

 

 

 

 

 

 

 

 

Succesvolle voorjaarscompetitie 2018
Er zijn maar liefst 5 kampioen geworden! We wensen iedereen proficiat en hopen op een net zo succesvolle najaarscompetitie.

Klik hier voor meer info over alle competities (voorjaar) van de junioren.

Klik hier voor meer info over de competities (voorjaar) van de senioren.

Let op:
Vanaf dit jaar staan alle competities en de standen/uitslagen op 1 plek samen met de toernooien op de nieuwe mijnKNLTB site mijnknltb.toernooi.nl. Voordat je gebruik kan maken van de nieuwe omgeving moet je eenmalig een account aanmaken. De uitleg hiervoor vind je in dit stappenplan. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je login-gegevens. In jouw favorieten zijn spelers, teams en toernooien eenvoudig terug te vinden.