Competitie

DRINGENDE OPROEP AAN SENIOR COMPETITIESPELERS:

We zoeken een nieuw bestuurslid die de rol van voorzitter wedstrijdcommissie op zich neemt. Joeri neemt komende Algemene Leden Vergadering afscheid i.v.m. afronden studie en een nieuwe baan.  Gelukkig heeft hij wel toegezegd een nieuw bestuurslid in te werken en mee te kijken komend jaar. Taken zijn met name coördinatie & inschrijving (senioren)competitie als VCL, coördinatie & 1e aanspreekpunt bestuur voor subcommissies (Kubus/Clubkampioenschappen) en bijwonen van de bestuursvergaderingen (6-7x p jaar). Uiteraard wordt de VCL cursus van de KNLTB vergoed. Zonder VCL’s kunnen we geen competitie spelen als club, dus aarzel niet en meld je aan bij het bestuur, liefst voor 22 februari (ALV).

Voorjaarscompetitie 2019

De wedstrijdcommissie is gestart met de voorbereidingen voor het voorjaar 2019: de competitie-inschrijving is geopend!

Junioren kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden door voor 21 december een mail te sturen met naam en geboortedatum naar  de Jeugd Wedstrijdcommissie.  

Senioren dienen  bijgaand inschrijfformulier volledig ingevuld in te leveren voor 23 december. Bijgaand het geldende competitiereglement

Kijk ook voor meer info over de voorjaarscompetitie op de site van de KNLTB.

Stappenplan gebruik mijnknltb.toernooi.nl Vanaf dit jaar staan alle competities en de standen/uitslagen op 1 plek samen met de toernooien op de nieuwe mijnKNLTB site mijnknltb.toernooi.nl. Voordat je gebruik kan maken van de nieuwe omgeving moet je eenmalig een account aanmaken. De uitleg hiervoor vind je in dit stappenplan. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je login-gegevens. In jouw favorieten zijn spelers, teams en toernooien eenvoudig terug te vinden.