Competitie

OPROEP aan al onze senior competitiespelers (>18 jaar):
Hoi enthousiaste competitiespeler! We zoeken nog altijd een voorzitter wedstrijdcommissie én VCL seniorencompetitie.
Joeri is afgelopen ledenvergadering gestopt en vervulde beide rollen. Helaas heeft nog niemand interesse getoond om een van deze taken over te nemen. Zonder opvolging komen we met de najaarscompetitie echt in de problemen. Zonder VCL kunnen we geen competitie spelen als club, dus aarzel niet en meld je zo snel mogelijk aan bij het bestuur.

Wat wordt er van je verwacht? Bestuurstaken:coördinatie & 1e aanspreekpunt bestuur voor subcommissies (Kubus/Clubkampioenschappen) en bijwonen van de bestuursvergaderingen (6-7x p jaar). VCL taken: met name coördinatie & inschrijving (senioren)competitie bij de KNLTB.  Splitsing van de rol bestuurslid enerzijds en coördinatie competitie/VCL anderzijds is dus ook mogelijk. Uiteraard wordt de VCL cursus van de KNLTB vergoed.
Dus, wil je ook je steentje bijdragen aan de club? Niet meer twijfelen, DOEN! Neem contact op met iemand van het bestuur of Joeri.

VOORJAARSCOMPETITIE 2019

De teams zijn ingedeeld, en de planning bekend!  
Kijk hier naar de indeling van alle kids-teams in de Worldtour op zondagochtend (speelsterkte rood-oranje)
Kijk hier naar de indeling van alle junioren-teams in de voorjaarscompetitie op zondag (speelsterkte groen-geel)
Kijk hier naar de indeling van alle senioren-teams in de voorjaarscompetitie op vrijdag en zaterdag

Bijgaand het geldende competitiereglement van de KNLTB.  Kijk ook voor meer info over de voorjaarscompetitie op de site van de KNLTB.

Competitie senioren vrijdagavond: ook thuis-wedstrijden in Herten en Ittervoort 
Om niemand teleur te stellen is gezocht naar ruimte bij andere verenigingen om alle teams van de vrijdagavond mee te kunnen laten doen. We kunnen dit jaar wederom terecht bij LTC Ittervoort, maar hebben wekelijks ook 2 banen  bij Ace in Herten. Alle teams spelen hun thuiswedstrijden dus ook een keer in Herten en/óf Ittervoort. Hopelijk jullie begrip en waardering voor deze oplossing. We weten dat veel leden dit niet prettig vinden, maar het alternatief is loten (met kans niet mee te kunnen doen aan de competitie) of competitie spelen op een andere dag.

We wensen iedereen alvast een goede voorbereiding en een sportieve competitie !
Met vriendelijke groet namens de wedstrijdcommissie,
Jeugd competitie: Nicole Goessens, Marieke Puts & Bianca Burhenne (TML)
Senioren competitie: Joeri Verlinden (a.i. VCL)

Stappenplan gebruik mijnknltb.toernooi.nl
Alle competities en de standen/uitslagen staan op 1 plek samen met de toernooien op de website mijnKNLTB. Voordat je gebruik kan maken van de nieuwe omgeving moet je eenmalig een account aanmaken. De uitleg hiervoor vind je in dit stappenplan. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je login-gegevens. In jouw favorieten zijn spelers, teams en toernooien eenvoudig terug te vinden.