Competitie

COMPETITIE 2020

De Voorjaarscompetitie is in verband met de maatregelen verplaatst naar het najaar. Deze competitie wordt de KNLTB Competitie 2020 genoemd. Hieronder vallen de Kia Tenniskids competitie en de junioren- en senioren competities.

De KNLTB gaat er nu vanuit dat de KNLTB Competitie 2020 begin september kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie. 
We hopen dat alle teams die zich voor de Voorjaarscompetitie hadden ingeschreven ook meedoen in het najaar. Natuurlijk kan het zijn dat een team om bepaalde redenen besluit om in het najaar niet mee te doen. Dit biedt dus ook de mogelijkheid om nieuwe teams in te schrijven, als er teveel teams zijn dat wordt er geloot. Iedereen dient de deelname aan de competitie in elk geval te bevestigen. Geen bevestiging = geen deelname!

Lees hier de laatste nieuwsbrief over de competitie 2020

Voor uitslagen en standen in de competitie kun je tijdens de competitie ook het beste kijken op mijnKNLTB.toernooi.nl

Kijk voor meer algemene info en het competitiereglement op de site van de KNLTB.

Stappenplan gebruik mijnknltb.toernooi.nl Alle competities en de standen/uitslagen staan op 1 plek samen met de toernooien op de website mijnKNLTB. Voordat je gebruik kan maken van deze omgeving moet je eenmalig een account aanmaken. De uitleg hiervoor vind je in dit stappenplan. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je login-gegevens. In jouw favorieten zijn spelers, teams en toernooien eenvoudig terug te vinden.