De nieuwe ledenpassen zijn er!

De nieuwe ledenpassen zijn af te halen in de kantine. Tijdens trainingen kun je de kantine even inlopen om je pasje uit de zwarte klapper te halen (tegenover koffieapparaat, achter de bar).

LET OP: Deze meerjaren ledenpas is 2 jaar geldig. Vergeet dus niet om aan het einde van het seizoen je pas goed te bewaren voor volgend jaar! Wanneer de pas verloopt ontvang je automatisch via ons een nieuwe pas.

Belangrijkste wijziging voor deelname competities en toernooien
De opvallendste aanpassing ten opzichte van voorgaande ledenpassen is, naast het verdwijnen van het jaartal, het ontbreken van de speelsterktes. Vanaf 2019 geldt dan ook niet de ledenpas, maar het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als bewijs voor het lidmaatschap en jouw speelsterktes. Daarnaast heb je je ledenpas nog steeds nodig voor jouw bondsnummer en identificatie tijdens competities en toernooien.

Heb je al een account op MijnKNLTB.nl? Voordat je gebruik kan maken van deze website moet je eenmalig een account aanmaken. Bekijk hier de uitleg voordat je aan de slag gaat. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. Op de website staan al je wedstrijden overzichtelijk bij elkaar, vind je een uitgebreid spelersprofiel met informatie over actuele rating en ranglijstpunten en kan je in jouw favorieten spelers, teams en toernooien terugvinden.

Heb je problemen met het aanmaken van een account, omdat je gegevens niet kloppen? Neem dan contact op met het secretariaat zodat we je gegevens kunnen wijzigen in de ledenadministratie.

Verder weinig veranderingen
De KNLTB wil samen met de bijna 1.700 tennisverenigingen streven naar een zo duurzaam mogelijk tennisklimaat. Verenigingen worden gestimuleerd te verduurzamen en daar wil de KNLTB zelf ook een bijdrage aan leveren. Om die reden introduceert de bond dit jaar de meerjaren ledenpas: een pas die langer dan één jaar meegaat en waar dus ook geen jaartal meer op staat. Met de meerjaren ledenpas kan je verder probleemloos inloggen op het digitale KNLTB Afhangbord om een baan te reserveren. Aan de toegankelijkheid van het park met de ledenpas verandert vooralsnog ook niks.