Doe je mee aan de padel zomercompetitie?

Zomercompetitie padel

Onze padelbanen zijn er (bijna) klaar voor! Jullie ook?

Maar….. hoe ga je padel leren spelen? Juist, door het te doen!

Bij TC Helios is het mogelijk om padel in competitieverband te gaan spelen. De KNLTB organiseert viermaal per jaar een padelcompetitie: voorjaarscompetitie, zomercompetitie, najaarscompetitie en wintercompetitie.

Het is kort dag, maar tot uiterlijk 26 maart kunnen we als vereniging padelteams inschrijven voor de zomercompetitie. Het zijn (maar) vijf speeldagen van 03 juni tot 03 juli, dus de zomervakantie is geen spelbreker in jullie agenda. Je kunt kiezen voor vrijdagavond, zaterdag of zondagcompetitie (vergelijkbaar met de tenniscompetitie). We starten de zomercompetitie op voor senioren, vanaf 18 jaar. 

Nog nooit padel gespeeld? Geen probleem!
Padelcompetitie is voor elk niveau en veel clubs spelen dit jaar voor het eerst competitie. Geen enkel excuus (en zorg) dus om het niet te proberen! 

Wat heb je nodig om je in te schrijven?
Er zijn minimaal vier spelers nodig om een team te vormen. Bij padel maakt het geslacht niet uit. Je mag (A) mannen en vrouwen in je team opnemen, (B) alleen maar vrouwen of (C) alleen maar mannen, zolang je maar minimaal vier spelers per speeldag hebt. Je speelt namelijk vier dubbelpartijen per speeldag (het maakt dus ook niet uit als je de ene speeldag meer mannen of vrouwen in je team hebt dan de andere, het “mag” allemaal).

Kortom: schrijf je uiterlijk 26 maart in voor de zomercompetitie padel door je naam (liefst een heel team van 4 pers. 18+) te mailen naar willemwaaijen@gmail.com

Wil je graag competitie gaan spelen maar heb je niet meteen drie medespelers paraat? Geef dat dan ook door, dan kijken wij of we leuke medespelers voor je kunnen vinden!

Het is allemaal nieuw dus ongetwijfeld heb je vragen na het lezen van bovenstaande. Schroom dan niet om je vragen te mailen op willemwaaijen@gmail.com. Veel algemene informatie kun je overigens hier nalezen. 

Wij zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Met sportieve groet van de Padelcommissie,
William van Heugten & Willem Waaijen

PS. Wil je zien hoe leuk het spelletje kan zijn? Kijk dan eens op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=P6yfa7rfc6o