Doe je ook mee met de wintercompetitie?

Wintercompetitie Heel-Wessem-Beegden

Samen met TV Wessem en TC Beegden lijkt het ons leuk om een wintercompetitie op te zetten tussen november en maart. Geen officiële KNLTB competitie maar een gezellige competitie onderling, voor iedereen vanaf 16 jaar.

Wat is het idee?
Iedereen geeft zich individueel op en de organisatie bepaalt op welke avonden je met/tegen wie je moet tennissen. De opzet is dat je met zoveel mogelijk verschillende partners tegen zoveel mogelijk verschillende tegenstanders speelt, voor zover het aantal aanmeldingen voor elk niveau dit mogelijk maakt.
Er wordt gespeeld op de all-weather banen in Heel of Wessem, op vrijdagavonden vanaf 19.00 uur. Je kunt verhinderingen doorgeven en speelt gemiddeld 2 keer per maand (meer of minder kan ook). Het plan is om te spelen in de categorieën gemengd dubbel (GD), heren dubbel (HD) en dames dubbel (DD), speelsterkte 5/6 (sterkste), 6/7, 7/8 of 8/9. 

Meld je aan!
Lijkt het je leuk om mee te doen en ben je 16+, meld je dan aan via deze link (graag liefst voor25 oktober a.s.).
We willen dit leuke initiatief vanuit TV Wessem als bestuur graag faciliteren. Hopelijk wordt het een succes en kan het ieder jaar georganiseerd worden. Mogelijk wordt de barbezetting nog een uitdaging, maar we vertrouwen erop dat we dit dan samen met de deelnemers en deelnemende verenigingen kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,
Renée van den Kroonenberg