Help! Klussers en toernooileiders gezocht

We zoeken per direct: Klussers | Toernooileiders | Vrijwilligers | Commissieleden

1. Klussers: extra mensen die graag (wekelijks) de handen uit de mouwen steken om te helpen of die (soms) kunnen ondersteunen met tuinieren, bouwen, elektriciteit, etc. Dus heb je elke dinsdagmiddag tijd of mogen we je bellen als er een specifieke klus is? Meld je dan aan via de onderhoudscommissie of het secretariaat.

2. Toernooileiders: We zoeken voor de jeugdtoernooien een aantal personen die het leuk vinden om een toernooi te organiseren/begeleiden. Uiteraard kun je hiervoor een gratis KNLTB cursus volgen! Altijd leuk als kinderen naast trainen en competitie af en toe een wedstrijdje kunnen spelen tegen hun leeftijdsgenoten. Interesse? Meld je dan aan via de wedstrijdcommissie of het secretariaat.

3. Vrijwilligers/Commissieleden: Heb je best wel eens zin om te helpen maar wil je niet direct in een commissie? We zoeken ook mensen die we mogen bellen als een commissie extra ondersteuning, begeleiding, barhulp, etc nodig heeft voor een van de activiteiten. Fijn als je aangeeft wat je graag doet of waarin je zou kunnen ondersteunen. Mail gewoon naar het secretariaat. Uiteraard zoeken we ook altijd mensen die structureel in een van de commissies willen meehelpen. Leuk en dankbaar vrijwilligerswerk!

Alvast bedankt voor je reactie!