Het is weer zover: de aanmelding voor de tennislessen is geopend! Huidige lessers hebben al bericht ontvangen via TML, maar wellicht heb je nu geen les en wil je (weer) van start komend seizoen.

We starten met het nieuwe trainingsblok idealiter al eind februari, in elk geval zo snel mogelijk na het winterseizoen. Dan is er voldoende tijd om een volledig blok van 16 lessen in te plannen. Het park is al voor de zomervakantie mogelijk niet (volledig) beschikbaar i.v.m. de geplande vervanging van de toplaag van de huidige banen. 

Schrijf je in met een klik op onderstaande  knop “aanmelden jeugd” of “aanmelden senioren”.
 
Via onderstaande knoppen kom je op de aanmeldpagina van TML voor de trainingen voor het seizoen voorjaar/zomer 2019 (februari-september). Vul a.u.b. alle velden van het formulier in. De inschrijving sluit op maandag 28 januari.

Bevestiging aanmelding
Het vergt veel voorbereidingstijd om alles te verwerken en groepen zorgvuldig samen te stellen. Daarom stelt TML het op prijs dat iedereen zich tijdig en met de juiste gegevens (met name meest recente mailadres) inschrijft. Je kunt in het formulier bij opmerkingen altijd meerdere opties betreffende dag en tijd noteren.

Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving vanuit TML. Pas na deze bevestiging is je inschrijving definitief!

Vragen over de trainingen?
Kijk hier voor meer informatie of neem dan rechtstreeks contact op met TML via tc.helios.trainingen@gmail.com 
                              

Met vriendelijke groet, het bestuur, ook namens Bianca en Natascha van TML,
Stefan Segers | Benoit Charpentier | Joeri Verlinden | Renee van den Kroonenberg | Theo Ratering | Roland Tonnaer | Monique Schroijen