Padel een keer proberen? Meld je NU aan voor een clinic!

Padelclinics
We willen zoveel mogelijk leden zo snel mogelijk de kans geven kennis te maken met padel. Er zijn een 2-tal mogelijkheden: 

1. Voor álle lessers vanaf dinsdag 29 maart
Álle leden die les volgen bij TML krijgen deze week (di 29 maart t/m za 2 april) een padelles in plaats van een tennisles. Hierdoor kunnen we direct een grote groep leden kennis laten maken. Padelrackets worden door de club verzorgd.

2. Voor alle niet-lessers (en niet-leden) vanaf 11 april
In week 15 en 16 (van 11 t/m 21 april) bieden we ter kennismaking met padel een aantal clinics aan, geleid door TML. De kennismaking duurt één uur en is telkens beschikbaar voor 4 personen. In totaal worden 24 padelclinics aangeboden. Padelrackets worden door de club beschikbaar gesteld. NB: Mensen die in een lesgroep zitten mogen hier niet meer voor intekenen. De clinics zijn gratis en mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het “Sportplatform Maasgouw”. Ben er snel bij want vol = vol!

INSCHRIJVEN CLINICS: Bekijk de beschikbaarheid en mogelijke tijdstippen via deze link (google formulier). We vragen daarin om je naam, mailadres en telefoonnummer. Kies je tijdstip en klik op de knop ‘verzenden’. Je ontvangt een kopie van je aanmelding en een bevestiging van je inschrijving op het opgegeven adres.
NB: de eerder gecommuniceerde KNLTB meet&play link werkt niet meer.