Tenniskids BLAUW

Speciaal voor kleuters: Tenniskids Blauw
Zwemles heeft vaak prioriteit bij ouders van kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Maar sommige kinderen willen echt meer. Jonge kinderen van leden en/of broertjes en zusjes van jeugdspelers zien we dan ook vaak erg enthousiast de baan op gaan. Ze willen ook meespelen! Of in elk geval ook een racket vasthouden en een bal slaan.

WAT IS HET? 
Met tenniskids Blauw maken de kinderen kennis met tennis op een speelse en plezierige manier, onder leiding van gediplomeerde trainers van Tennis Management Limburg (TML). De oefeningen zijn vooral gericht op het ontwikkelen van beweging, bal- en racketvaardigheden, zoals tik- en balspelletjes met én zonder racket. Plezier en samenspel staan voorop. De trainers van TML worden bij deze lessen vaak ondersteund door 1 of 2 jeugdleden van onze club wat het vaak extra leuk en toegankelijk maakt voor de kleuters.

WAAR IS HET? 
Op ons sportpark aan Heideweg 1 te Heel. Alle materialen zijn aanwezig. Alleen sportschoenen zijn nodig. Begeleiding (brengen/ophalen) vanuit de BSO is mogelijk. Ze zijn hiervan op de hoogte en werken hier al enkele jaren aan mee.

WANNEER IS HET? 
De trainingen zijn op dinsdagmiddag van 15.15-16.00 uur. Je kunt je kind aanmelden bij TML.

WAT KOST HET? 
Normaliter hangen de kosten voor tennislessen af van de groepsgrootte. De lessen voor de kleintjes hebben een vast, gereduceerd tarief. Een blok van 16 lessen kost slechts €120,- en het lidmaatschap bij T.C. Helios is geheel GRATIS (t.w.v. €45,-). Bovendien krijgen de kids een gratis KNLTB lidmaatschapspasje.