Openingstijden

Het park is geopend van 08.00u - 23.00u

Adres

Heideweg 1
6097 BT HEEL

Telefoon

telefoonnummer

Welkom bij T.C. Helios!

Tennispark: Tijdens openingstijden is het park voor leden altijd toegankelijk. Het clubhuis biedt kleed- en douchegelegenheid. De bar wordt gerund door vrijwilligers. Buiten het seizoen (ná de slotdag en vóór de openingsdag) is de kantine NIET toegankelijk.

Recreatief tennissen: T.C. Helios heeft 5 banen (kunstgras) en leden kunnen altijd “vrij tennissen”. Elke 1e maandagavond van de maand is er de zgn. INSTAP avond (soort tos-avond). Er zijn ook diverse groepjes senioren die overdag samen spelen. ’s Avonds zijn in principe 2 banen gereserveerd voor trainingen. In het weekend (vrijdagavond-zaterdag-zondag) wordt er door veel teams competitie gespeeld, check dan even de baanbezetting

Baan afhangen/reserveren: Spelers dienen altijd een baan af te hangen (lees  CORONA MAATREGELEN). Hiervoor zijn 2 leden nodig. De banen kunnen ook op afstand gereserveerd worden via de KNLTB ClubApp.  Let op: een gereserveerde baan dient normaliter alsnog bevestigd te worden bij het afhangbord, anders vervalt de reservering. Toernooien en competitie hebben altijd voorrang. Bekijk hier hoe het afhangbord op de club werkt of lees hier meer over de afhangbord-instellingen op onze club.

Tennislessen: Op het tennispark kun je als lid van T.C. Helios tennislessen volgen. De trainers van TML verzorgen  onze trainingen. Klik hier voor meer informatie.

Lid worden: Je kunt op verschillene manieren lid zijn bij onze club; met een vrijwilligerstaak (bardiensten/commissie) of zonder, tijdelijk winterlid, studentlid, etc. Klik hier voor het benodigde (online) inschrijfformulier en meer informatie.

Informatievoorziening: Via deze website, nieuwsbrieven, de ClubApp, maar vooral via Facebook en Instagram worden onze leden zoveel mogelijk op de hoogte gehouden van actuele zaken. Leden kunnen zich altijd afmelden voor de nieuwsbrieven of andere mails die door het secretariaat verstuurd worden. Zie hiervoor ook onze privacy policy.