Tennis- en padelpark: Tijdens openingstijden is het park voor leden altijd toegankelijk. Het clubhuis biedt kleed- en douchegelegenheid. De bar wordt gerund door vrijwilligers. Buiten het seizoen (ná de slotdag en vóór de openingsdag) is de kantine gesloten en NIET toegankelijk.

Recreatief spelen: T.C. Helios heeft 7 banen (kunstgras) en 2 padelbanen (NIEUW PER 26 maart 2022). Leden kunnen altijd “vrij tennissen”. Elke 1e maandagavond van de maand is er de zgn. INSTAP avond (soort tos-avond). Er zijn ook diverse groepjes senioren die overdag samen spelen. ’s Avonds zijn in principe 2 tennisbanen gereserveerd voor trainingen. In het weekend (vrijdagavond-zaterdag-zondag) wordt er door veel teams competitie gespeeld en zijn de banen daarvoor grotendeels gereserveerd. 

Baan afhangen/reserveren: Spelers dienen altijd een baan af te hangen. De banen kunnen op afstand gereserveerd worden via de KNLTB ClubApp ; download de app, reserveer een baan en spelen maar! NB: Toernooien en competitie hebben altijd voorrang.

Volgen van tennis- padellessen: Op het park kunnen alleen leden van T.P.C. Helios lessen volgen. De trainers van TML verzorgen alle trainingen. Klik hier voor meer informatie.

Lid worden: Je kunt op verschillende manieren lid zijn bij onze club; met een vrijwilligerstaak (bardiensten/commissie) of zonder, als tijdelijk winterlid, studentlid, etc. Klik hier voor het online inschrijfformulier en meer informatie.

Informatievoorziening: Via deze website, nieuwsbrieven, de ClubApp, maar vooral via Facebook en Instagram worden onze leden zoveel mogelijk op de hoogte gehouden van actuele zaken. Leden kunnen zich altijd afmelden voor de nieuwsbrieven of andere mails die door het secretariaat verstuurd worden. Zie hiervoor ook onze privacy policy.