Openingstijden

Het park is geopend van 08.00u - 23.00u

Adres

Heideweg 1
6097 BT HEEL

Telefoon

telefoonnummer

Welkom bij T.C. Helios!

Tennispark: Het tennispark is voor leden toegankelijk tijdens openingstijden. Het clubhuis biedt kleed- en douchegelegenheid. De bar wordt gerund door vrijwilligers. Buiten het seizoen (ná de slotdag en vóór de openingsdag) is de kantine NIET toegankelijk.

Recreatief tennissen: T.C. Helios heeft 5 banen (kunstgras) en leden kunnen altijd “vrij tennissen”. Er zijn diverse groepjes senioren die overdag samen spelen. Ook is er elke 1e maandagavond van de maand de INSTAP avond (soort tos-avond). Daarnaast zijn er een paar keer per jaar HeliTOSavonden inclusief hapjes en/of thema waar ook introducés welkom zijn. ’s Avonds zijn in principe 2 banen gereserveerd voor de lessen. In het weekend (vrijdagavond-zaterdag-zondag) wordt er door veel teams competitie gespeeld, check dan even de baanbezetting. Het spelen van competitie heeft altijd voorrang.

Baan afhangen/reserveren: Spelers dienen altijd een baan af te hangen bij het afhangbord. Hiervoor zijn 2 pasjes nodig. De banen kunnen ook op afstand gereserveerd worden via de KNLTB ClubApp. Een gereserveerde baan dient alsnog bevestigd te worden anders vervalt de reservering. Toernooien en competitie hebben altijd voorrang en de benodigde banen zijn in principe al vooraf gereserveerd in het systeem. Bekijk hier hoe het afhangbord op de club werkt.

Tennislessen: Op het tennispark kun je als lid van T.C. Helios tennislessen volgen. Klik hier voor meer informatie.

Lid worden: Klik bovenaan deze pagina of hier voor het benodigde (online) inschrijfformulier en meer informatie.

Informatievoorziening: Via deze website, nieuwsbrieven, de ClubApp, maar vooral via Facebook en Instagram worden onze leden zoveel mogelijk op de hoogte gehouden van actuele zaken. Leden kunnen zich altijd afmelden voor de nieuwsbrieven of andere mails die door het secretariaat verstuurd worden. Zie hiervoor ook onze privacy policy.