Openingstijden

Het park is i.v.m. de avondklok tijdelijk slechts toegankelijk van 07.45u - 20.45u

Adres

Heideweg 1
6097 BT HEEL

Telefoon

0475-572450

Welkom bij T.C. Helios!

Tennispark: Tijdens openingstijden is het park voor leden altijd toegankelijk. Het clubhuis biedt kleed- en douchegelegenheid. De bar wordt gerund door vrijwilligers. Buiten het seizoen (ná de slotdag en vóór de openingsdag) is de kantine gesloten en NIET toegankelijk.

Recreatief tennissen: T.C. Helios heeft 5 banen (kunstgras) en leden kunnen altijd “vrij tennissen”. Elke maandagavond is er de zgn. INSTAP avond (soort tos-avond). Er zijn ook diverse groepjes senioren die overdag samen spelen. ’s Avonds zijn in principe 2 banen gereserveerd voor trainingen. In het weekend (vrijdagavond-zaterdag-zondag) wordt er door veel teams competitie gespeeld, check dan even de baanbezetting

Baan afhangen/reserveren: Spelers dienen altijd een baan af te hangen. De banen kunnen op afstand gereserveerd worden via de KNLTB ClubApp ; download de app, reserveer een baan en spelen maar! NB: Toernooien en competitie hebben altijd voorrang.

Tennislessen: Op het tennispark kunnen leden van T.C. Helios tennislessen volgen. De trainers van TML verzorgen alle trainingen. Klik hier voor meer informatie.

Lid worden: Je kunt op verschillende manieren lid zijn bij onze club; met een vrijwilligerstaak (bardiensten/commissie) of zonder, als tijdelijk winterlid, studentlid, etc. Klik hier voor het online inschrijfformulier en meer informatie.

Informatievoorziening: Via deze website, nieuwsbrieven, de ClubApp, maar vooral via Facebook en Instagram worden onze leden zoveel mogelijk op de hoogte gehouden van actuele zaken. Leden kunnen zich altijd afmelden voor de nieuwsbrieven of andere mails die door het secretariaat verstuurd worden. Zie hiervoor ook onze privacy policy.