NIEUW: Padel bij T.C. Helios

Vanaf 26 maart 2022 heeft T.C. Helios 2 gloednieuwe padelbanen op het park. Deze banen zijn voorlopig alleen beschikbaar voor leden van T.C. Helios. In een later stadium zal bekeken worden of de banen ook te huren zijn voor niet-leden.

Als lid van T.C. Helios kun je dus gebruik maken van alle faciliteiten op het park en dus zowel tennissen als padellen met eenzelfde lidmaatschap. Lid worden bij T.C. Helios? Vul hier het online inschrijfformulier in.

Padellessen via TML

TML verzorgt bij onze club de lessen, voor zowel tennis al padel. Lessen mogen alleen gevolgd worden door leden van T.C. Helios. Ze worden in principe gegeven in blokken van 5 lessen van een uur. Na 5 lessen kun je vaak al een aardig potje spelen. 

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij 4 personen zijn de kosten €65,- per persoon en bij 3 personen €85,- per persoon.

NIEUWE REEKS juni/juli!

Inschrijven voor de padellessen gaat via TML, zij zorgen ook voor de facturering. Via deze link ga je direct naar de site van TML om je in te schrijven (alleen leden van T.C. Helios). We starten met de nieuwe reeks op donderdag 30 juni en maandag 4 juli 2022. Het zal deze keer een reeks van 4 trainingen bedragen i.v.m. de zomervakantie. Deadline aanmelden 12 juni 2022

Logo Padel Duocolor