NIEUW: Padel bij T.C. Helios

Vanaf 26 maart 2022 heeft T.C. Helios 2 gloednieuwe padelbanen op het park. Deze banen zijn voorlopig alleen beschikbaar voor leden van T.C. Helios. In een later stadium zal bekeken worden of de banen ook te huren zijn voor niet-leden.

Als lid van T.C. Helios kun je dus gebruik maken van alle faciliteiten op het park en dus zowel tennissen als padellen met eenzelfde lidmaatschap. Lid worden bij T.C. Helios? Vul hier het online inschrijfformulier in.

Gratis padelclinics week 15 en 16 2022

Mensen die kennis willen maken met padel hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven voor gratis clinics (NB: leden die in een lesgroep zitten mogen hier niet meer voor intekenen.). TML geeft de clinics in week 15 en 16 (11 t/m 21 april), op vastgestelde dagen tussen 19.00 en 22.00 uur. In totaal zijn er 24 uren beschikbaar, per uur kunnen er 4 personen deelnemen aan de clinics. Voor de clinics heb je alleen sportkleding en sportschoenen nodig, padelrackets en ballen stelt de club beschikbaar. Je hoeft nog geen lid te zijn voor het volgen van een clinic. De gratis clinics worden mogelijk gemaakt door een bijdrage van het sportplatform Maasgouw.

INSCHRIJVEN CLINICS: Bekijk de beschikbaarheid en mogelijke tijdstippen via deze link (google formulier). We vragen daarin om je naam, mailadres en telefoonnummer. Kies je tijdstip en klik op de knop ‘verzenden’. Je ontvangt een kopie van je aanmelding en een bevestiging van je inschrijving op het opgegeven adres.

Padellessen via TML

TML verzorgt bij onze club de lessen, voor zowel tennis al padel. Lessen mogen alleen gevolgd worden door leden van T.C. Helios. Ze worden gegeven in blokken van 5 lessen van een uur. Na 5 lessen kun je vaak al een aardig potje spelen. 

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij 4 personen zijn de kosten €65,- per persoon en bij 3 personen €85,- per persoon.

Inschrijven voor de padellessen gaat via TML, zij zorgen ook voor de facturering. Via deze link ga je direct naar de site van TML om je in te schrijven (alleen leden van T.C. Helios). De lesblokken starten vanaf de meivakantie, je hebt zelf een padelracket nodig voor de training.

NB: in week 13 krijgen alle leden die momenteel tennisles volgen een padeltraining!

Meedoen aan de zomercompetitie? Klik hier voor meer info.

Logo Padel Duocolor