Plan je vrijwilligerstaak in vóór 13 april!

Beste leden,

Het moment is aangebroken dat leden met een abonnement o.b.v. een vrijwilligerstaak zich kunnen inschrijven voor de beschikbare taken. Als dit ook jouw abonnementsvorm is dan verzoeken we je om dit bericht goed te lezen en je zo snel mogelijk in te schrijven voor de taken, liefst vóór 13 april 2019. 

Waar vind je de bardienstplanner?
De bardienstplanner is via deze link te bereiken. Als je al een wachtwoord hebt van vorig jaar, dan werkt dit nog. Anders moet je een nieuw wachtwoord aanmaken, gekoppeld aan je bondsnummer. Je ontvangt dan een mail met het wachtwoord op het mailadres zoals dit bekend is bij de bond (dit mailadres).

NB: Inschrijven kan op dit moment nog door in te loggen op deze manier. Er bestaat echter de kans dat dit op korte termijn niet meer mogelijk is. De KNLTB heeft in de komende periode een aanpassing aangekondigd (systeem migratie). We weten nog niet welke impact dit heeft op de ingeplande diensten. Daarom het verzoek om je diensten zo snel mogelijk vast te leggen, liefst vóór 13 april 2019. 

Hoe plan je een dienst in?
In de planner kun je in 1 oogopslag zien welke diensten beschikbaar zijn. Door op de groene vakken te klikken kun je een gewenste dienst inplannen.
LET OP: nog niet alle dagen zijn beschikbaar, nu gepland t/m juni (Kubus en Kubus Kids) mede i.v.m. sluiting van de banen daarna en nog onbekende planning thuiswedstrijden najaarscompetitie. Mocht de huidige planning onvoldoende zijn dan zetten we komende week diensten in september ook alvast open. We zullen dit in de gaten houden, maar mocht dit voor jou al het geval zijn, laat het dan even weten via kantinecommissie@tchelios.nl.

Wanneer heb je voldoende punten?
Om te voldoen aan de vrijwilligerstaak dienen 12 punten gehaald te worden. De taak “bardienst” is uiteraard het vaakst nodig, maar er zijn ook andere taken om uit te kiezen.

  • Gastheer/Gastvrouw: 3 punten (inspanning 1,5 uur)
  • Bardienst ‘weekdag/normaal’: 4 punten (inspanning ongeveer 3-4 uur)
  • Bardienst ‘weekend/toernooi’: 9 punten (inspanning 3-4 uur)
  • Keukendienst: 6 punten (inspanning ongeveer 4 uur)
  • Wasdienst: 2 punten
  • Schoonmaakdienst (max. 20 personen): 6 punten (inspanning ongeveer 3-4 uur)
  • NIEUW! Klusdienst (max. 15 personen): 6 punten (inspanning ongeveer 4 uur)
TIP:  Als je de taak van gastheer/vrouw direct combineert met een bardienst in het weekend heb je de benodigde 12 punten en ben je in 1 keer klaar!

LET OP: De schoonmaak – en klusdiensten worden ingepland door de onderhoudscommissie en de kantinecommissie in overleg met de vrijwilligers. Er staan specifieke data in de planner open om je voor deze diensten in te schrijven. Zie 4 en 5 december om je in te schrijven voor de schoonmaakdiensten en 6 en 7 december om je in te schrijven voor de klusdiensten
Meer info over de inhoud van de taken bij T.C. Helios vind je hier. Meer info over hoe je je dienst kunt inplannen (het systeem) vind je hier.

We rekenen op je!
We gaan ervan uit dat je je snel inschrijft en je verantwoordelijkheid ook nakomt. We rekenen op je hulp, hebben de ondersteuning hard nodig en je hebt bovendien zelf gekozen voor dit abonnement. Afgelopen jaren is echter gebleken dat het heel erg veel tijd kost om mensen te herinneren zich in te schrijven en/of de ingeplande dagen ook daadwerkelijk te komen. Dat kan niet de bedoeling zijn. Dus mochten je punten onvoldoende zijn tegen het einde van het seizoen 2019 dan zijn we helaas genoodzaakt om alsnog een extra incasso van €50,- uit te voeren. We hopen op je begrip hiervoor. 

Mocht het echt niet lukken om je in te schrijven via de genoemde link hierboven, stuur dan een mail naar kantinecommissie@tchelios.nl.

Alvast bedankt voor je hulp en inzet!
Met vriendelijke groet namens het bestuur en de kantinecommissie,
Roland Tonnaer