Trainen bij T.C. Helios

Tennis- en/of padelles voor leden
Alle trainingen worden verzorgd door Tennis Management Limburg (TML). TML is werkzaam als detacheerder en verzorgt de trainingen bij meerdere verenigingen in Midden-Limburg.

Onze vaste TML-trainers zijn Bianca, Juul & Gijs.

LET OP: Je kunt alleen tennis- of padelles volgen als je lid bent van T.C. Helios. Aanmeldingen voor trainingen kunnen pas verwerkt worden na een bevestiging van het verenigingslidmaatschap door het secretariaat van T.C. Helios. Administratieve- en financiële afhandeling van de lessen loopt direct via TML.

Trainingen op het park
We trainen vanaf maart/april in het zomerseizoen en september/oktober in het winterseizoen. Alle lessen worden op het park gegeven (outdoor, kunstgras). Leden ontvangen voor start van het seizoen een link om zich op te geven voor een nieuw lesblok. Gedurende het seizoen is instromen bij de tennislessen ook mogelijk, daar waar er ruimte is en het niveau past. Je dient dan rechtstreeks contact op te nemen met TML.

Tennisles voor kleuters
Speciaal voor kleuters (groep 1 en 2) is er Tenniskids Blauw. Dit zijn kortere lesblokken en deze lessen worden ook op ons tennispark verzorgd. Voor het laatste nieuws over Tenniskids Blauw klik hier

Meer informatie?
Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de trainingen en kosten.

Vragen over trainingen? 
Voor vragen over trainingen en beschikbare trainingsuren kun je rechtstreeks bij TML terecht via: tc.helios.trainingen@gmail.com