Inschrijven vrijwilligerstaak 2018

Komende week start het seizoen 2018. Dus ook het moment om je in te schrijven voor de bardienst/vrijwilligerstaken 2018!

Nieuw systeem vanuit de KNLTB
De bardienstplanner is nieuw, het oude systeem van de planner is niet meer toegankelijk, maar de werking is net zo gemakkelijk.
Via deze link ga je naar de planner. Als je de 1e keer inlogd dien je een nieuw wachtwoord aan te maken, gekoppeld aan je bondsnummer. Je ontvangt dan een mail met het wachtwoord op het mailadres zoals dit bekend is bij de bond.

Bardienst inplannen
In de dienstenplanner kun je in 1 oogopslag zien welke diensten beschikbaar zijn. Door op de groene vakken te klikken kun je een gewenste dienst inplannen. We willen zoveel mogelijk dagen van het seizoen de kantine openen om onze leden kunnen laten genieten van een drankje na het tennissen. Tijdens competitie, in de weekenden en met toernooien uiteraard altijd.

Punten vrijwilligerstaken
Het aantal van 12 punten dient in ieder geval behaald te worden om te voldoen aan de vrijwilligerstaak. De taak “bardienst” is het vaakst nodig, maar er zijn ook andere taken, zoals gastheer/gastvrouw, keukendienst of wasdienst. Kijk hier voor meer informatie over de vrijwilligerstaken.
 
Mocht het niet lukken om je in te schrijven via de link, stuur dan een mail naar kantinecommissie@tchelios.nl.
Schrijf je snel in, in elk geval vóór 1 mei 2018. Daarna worden de diensten door ons ingepland.

Alvast bedankt voor je hulp en inzet!
Met vriendelijke groet namens de kantinecommissie,
Maurice Mevissen
Roland Tonnaer